zaterdag 28 maart 2020

Leemrijse Dak- en Wandtechniek BV
Industrieweg 22
7102 DZ Winterswijk

Tel. 0543 - 515808
info@leemrijse.nl

Historie

Leemrijse Dak- en Wandtechniek bestaat al meer dan 55 jaar, een bedrijf met kennis en ervaring in bijna alle disciplines van de dakdekkersbranche en de levering en montage van wandbeplating. Duurzaamheid en service dat zijn de voorwaarden die sinds 1957 garant staan voor vakwerk en tevreden klanten.

historie01Leemrijse is van oorsprong gevestigd in Winterswijk. In de begintijd, zo'n 55 jaar geleden, werd er gewerkt met dakbedekking uit pompketels met vloeibare bitumen. Na verloop van tijd kwamen  de rollen dakbedekking in opmars, waardoor de pompketels overbodig werden. Nog later deed het 1 laags systeem en onder andere de PVC en EPDM dakbedekking zijn intrede.

Eind jaren 70 kwamen de geprofileerde stalen daken en wanden zoals het bekende damwandprofiel in opmars. Via deze methode kon men sneller en goedkoper daken en wanden realiseren dan tot dan toe het geval was. Leemrijse begon in die tijd dan ook zich meer te richten op het leggen van staaldaken en het aanbrengen van gevelbeplatingen.


Kwaliteit: door goede opleidingen.
Vakwerk uitgevoerd door professioneel geschoolde vakmensen als dakdekkers en monteurs, die kunnen bogen op jarenlange ervaring. Dat is werk van Leemrijse Dak & en Wandtechniek. Een bedrijf dat graag investeert in de kwaliteit van haar mensen, maar ook in de produkten en produktverwerking. VCA, Dakpaspoort en permanente scholing garanderen zekerheid voor onze opdrachtgevers.

historie02Opdrachtgevers: klanten waar wij voor zorgen.
Tot haar opdrachtgevers mag Leemrijse niet alleen de gemeentelijke en provinciale overheid en scholen rekenen, maar ook het bedrijfsleven, woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren. Kortom een rijke klantenkring met specifieke wensen waarbij service, kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop staan.
Leemrijse is inmiddels een begrip in Nederland en Duitsland, en onze vaste opdrachtgevers volgen wij waar zij wensen. 

In de jaren is het bedrijf gegroeid tot wat het nu is: een professioneel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle soorten dakbedekkingen en dak- en wandbeplating. Maatwerk, service en meedenken met de klant zijn daarbij uitermate belangrijk.

 

Referenties

Aangesloten bij

Leemrijse, Dak- en wandtechniek BV is aangesloten bij:

LogoVebidakgroot

 

 

Logo-Daklabel

 

 

 

 

Logo VCA

 Erkend Leerbedrijf

dakgroep