zaterdag 28 maart 2020

Leemrijse Dak- en Wandtechniek BV
Industrieweg 22
7102 DZ Winterswijk

Tel. 0543 - 515808
info@leemrijse.nl

Zakelijk

Omdat dakbedekking en wandbeplating twee verschillende disciplines zijn, worden de projecten ook door verschillende teams met ieder hun eigen specialisatie uitgevoerd. Echter, uw uitbesteding van deze werkzaamheden aan Leemrijse, uw specialist, heeft als voordeel dat de werkzaamheden van de verschillende teams optimaal op elkaar worden afgestemd. Dat scheelt tijd.. en geld!

Leemrijse, specialist in dakbedekking:
pvc001Leemrijse is actief in het leveren en aanbrengen van PVC dakbedekkingLeemrijse is actief in het leveren en aanbrengen van verschillende soorten dakbedekking. Bitumineus, Kunstof, EPDM, bitumenleien etc. zowel voor renovatie als nieuwbouw kunnen wij een gedegen advies uitbrengen.

Uw bedrijfspand: het visitekaartje.
Omdat uw bedrijfspand het visitekaartje is van uw onderneming, wilt u er ook op toezien dat de bekleding van uw gebouw aan de buitenkant niets te wensen over laat. Leemrijse begrijpt wat uw wensen zijn en kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Niet alleen omdat wij al sinds 1957 zijn gespecialiseerd in aanbrengen van daken en wanden, maar vooral omdat wij voortdurend vooruit kijken. we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe verwerkingsmogelijkheden, materialen en konstrukties. Indien mogelijk met nog betere functionele en estetische eigenschappen, zodat u weet dat u beschikt over de meest recente kennis en technieken.

Ook voor gevelsystemen en dakbeplating hebben wij een uitgebreid programma.

Wij kunnen voor u de dakbedekking en de gevelbeplating in verschillende combinaties leveren en aanbrengen.

S7000369

Referenties

Aangesloten bij

Leemrijse, Dak- en wandtechniek BV is aangesloten bij:

LogoVebidakgroot

 

 

Logo-Daklabel

 

 

 

 

Logo VCA

 Erkend Leerbedrijf

dakgroep